Veemarkt 47, 1019 DA Amsterdam
Plan een ophaalmoment
Plan een ophaalmoment
Veemarkt 47, 1019 DA Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Bedrijfsauto Pamba
18 jan
Posted by:  Stomerij Pamba

Wasservice aan huis

Het in orde maken van de was kost veel tijd, aandacht en zorg. Het nare van de was doen, is dat het steeds weer blijft terugkomen. De bodem van de wasmand is nooit in zicht. Ook het geluid van de wasmachine en/of de droger kan bij veel mensen “op de zenuwen werken”. Een droger is dan nog een luxe, wat te denken van al die ongezellige wasrekken die overal en altijd in de weg staan. Waarom wassen of reinigen we eigenlijk zelf onze kleding als er voor ons een goede en professionele textielreiniger in Amsterdam klaar staat? Zeker nu ook uit onderzoek is gebleken dat het wassen en reinigen van kleding door een professionele textielreiniger en stomerij milieuvriendelijker is dan het wassen thuis. 

Pamba komt uw stoom- en/of wasgoed ophalen en bezorgen op een door u gekozen dag en tijdstip. Wij stomen, wassen, strijken en vouwen uw beddengoed, waszak, kleding en gordijnen. Op deze manier maakt u gebruik van de bekende service, kwaliteit en flexibiliteit van Pamba Textielreiniging. 

Via stomerij-pamba.nl kunt u zelf de ophaal- en bezorgmomenten selecteren, zowel de dag als het tijdstip. Zo ook welke producten u wilt laten wassen en/of stomen. U kunt kiezen uit beddengoed, waszak, kleding en/of gordijnen. Uw textiel wordt binnen 24 uur geretourneerd, zondag voorbehouden. 

Wanneer u bedrijfsmatig vaker en een grotere hoeveelheid textiel wilt laten reinigen, bespreken wij graag met u de mogelijkheden.   

Hebt u interesse in de mogelijkheden van het reinigen door Pamba van uw (bedrijfs)textiel? Neem dan contact met ons op. We zijn als bedrijf aangesloten bij de brancheorganisatie voor stomerijen NETEX en zijn in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Comment

Contact

  • Veemarkt 47
    1019 DA Amsterdam
  • Ma - Vrij: 08:00 - 17:00
    Za: 09:00 - 14:00
  • info@pamba.nl
  • 020 - 694 92 36
Neem contact op
Neem contact op
× Whatsapp ons voor vragen!