Veemarkt 47, Amsterdam
Plan een ophaalmoment
Plan een ophaalmoment
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Bedrijfsauto Pamba
18 jan
Posted by:  Stomerij Pamba

Wasservice in Amsterdam

Met de wasservice van onze wasserij en stomerij in Amsterdam maakt u een einde aan de vele ongemakken die u ervaart tijdens het wassen. Want waarom zou u zelf nog uw kleding wassen of reinigen als er een goede en professionele textielreiniger in Amsterdam met wasservice voor u klaarstaat? Zeker nu uit onderzoek blijkt dat het wassen en reinigen van kleding door een professionele textielreiniger en -stomerij veel milieuvriendelijker is dan het wassen thuis.

Regel uw wasservice zoals u dat wilt bij een professionele wasserij in Amsterdam

Pamba Textielreiniging komt uw stoom- en/of wasgoed ophalen en bezorgen op een door u gekozen dag en tijdstip. Wij stomen, wassen, strijken en vouwen uw beddengoed, waszak, kleding en gordijnen. Op deze manier maakt u gebruik van de bekende wasservice, kwaliteit en flexibiliteit van Pamba Textielreiniging in Amsterdam. Via stomerij-pamba.nl kunt u zelf de ophaal- en bezorgmomenten selecteren, zowel de dag als het tijdstip. Zo ook welke producten u wilt laten wassen en/of stomen. U kunt kiezen uit beddengoed, waszak, kleding en/of gordijnen. Uw textiel wordt binnen 24 uur geretourneerd (zondag voorbehouden).

Neem telefonisch contact met ons op of plan direct een ophaalmoment in

We zijn als bedrijf aangesloten bij de brancheorganisatie voor stomerijen NETEX en zijn in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat. Dit maakt onze wasservice in Amsterdam betrouwbaar en van topkwaliteit. Plan een ophaalafspraak in of kom langs in onze wasserij in Amsterdam-Oost en lever uw was bij ons in. Heeft u vragen over de wasservice van Pamba Textielreiniging in Amsterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 694 92 36, een whatsapp te sturen naar +31 6 20 63 2218 of door een e-mail te sturen naar info@pamba.nl. Daarnaast kunt u onderstaand contactformulier invullen. Ook wanneer u bedrijfsmatig vaker en een grotere hoeveelheid textiel wilt laten reinigen, bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

× Whatsapp