Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Bedrijfsauto Pamba
18 jan
Posted by:  Stomerij Pamba

Wasserijservice in Amsterdam

U maakt een einde aan de ongemakken die u ervaart tijdens het wassen door gebruik te maken van onze wasserijservice in Amsterdam. Waarom zou u zelf nog uw kleding wassen of reinigen als er een goede en professionele textielreiniger met wasserijservice voor u klaarstaat? Ontdek de mogelijkheden voor het wassen van uw textiel bij ons.

 

Regel uw wasserijservice zoals u dat wilt bij een professionele wasserij

Wij stomen, wassen, strijken en vouwen uw beddengoed, waszak, kleding en gordijnen. Op deze manier maakt u gebruik van onze bekende wasserijservice, kwaliteit en flexibiliteit. U rekent bij ons altijd op een grondige en milieuvriendelijke reiniging. Het reinigingsproces wordt aangepast op de textielsoort van uw producten zodat deze hun kwaliteit zoveel mogelijk behouden en weer als nieuw zijn. Laat bijvoorbeeld uw gordijnen en vitrages reinigen door Pamba Textielreiniging.

 

Neem telefonisch contact met ons op in

Bent u een zakelijke klant en wilt u eenmalig of vaker een grotere hoeveelheid textiel laten reinigen? Geef uw wensen aan ons door zodat we voor u aan de slag kunnen gaan. Onze wasserijservice is betrouwbaar en van topkwaliteit. Heeft u vragen over de wasserijservice of het reinigingsproces van Pamba Textielreiniging? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 694 92 36 of door een e-mail te sturen naar info@pamba.nl.

× Whatsapp