Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Bedrijfsauto Pamba
18 jan
Posted by:  Stomerij Pamba

Wasservice in Amsterdam

Met de wasservice van onze wasserij en stomerij in Amsterdam maakt u een einde aan de vele ongemakken die u ervaart tijdens het wassen. Waarom zou u zelf eigenlijk nog uw kleding wassen of reinigen als er een goede en professionele textielreiniger in Amsterdam voor u klaarstaat? Zeker nu uit onderzoek blijkt dat het wassen en reinigen van kleding door een professionele textielreiniger veel milieuvriendelijker is dan het wassen thuis.

 

Wasservice aan huis

Pamba biedt nu wasservice aan huis aan! Wij komt uw stoom- en/of wasgoed ophalen en bezorgen op een door u gekozen dag en tijdstip in Amsterdam. Wij stomen, wassen, strijken en vouwen uw beddengoed, waszak, kleding en gordijnen. Op deze manier maakt u gebruik van de bekende service, kwaliteit en flexibiliteit van Pamba Textielreiniging in Amsterdam. Via onze website kunt u zelf de ophaal- en bezorgmomenten selecteren (zowel de dag als het tijdstip). Vrijwel elke textiel kunt u door ons laten reinigen. Zo kunt u kiezen uit beddengoed, waszak, kleding en/of gordijnen. Uw ingeleverde was wordt binnen 24 uur weer bij u thuis gebracht (zondag voorbehouden).

 

Certificaat

We zijn als bedrijf aangesloten bij de brancheorganisatie voor stomerijen NETEX en zijn in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat. Dit maakt onze wasservice in Amsterdam betrouwbaar, duurzaam en ook nog eens van topkwaliteit.

 

Plan een afspraak in!

Plan een ophaalafspraak! Toch liever uw was zelf inleveren? Geen probleem! Kom langs in onze wasserij in Amsterdam-Oost. Heeft u vragen over de wasservice van Pamba Textielreiniging? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 694 92 36, een Whatsapp te sturen naar +31 6 20 63 2218 of door een e-mail te sturen naar info@pamba.nl. Daarnaast kunt u onderstaand contactformulier invullen. Ook wanneer u bedrijfsmatig vaker en een grotere hoeveelheid textiel wilt laten reinigen, bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

× Whatsapp