Wasserijservice in Amsterdam

Bedrijfskleding laten reinigen

Maakt een einde aan de ongemakken die je ervaart tijdens het wassen door gebruik te maken van onze wasserijservice in Amsterdam. Waarom zou je zelf nog jouw kleding wassen of reinigen als er een goede en professionele textielreiniger met wasserijservice voor je klaarstaat? Ontdek de mogelijkheden voor het wassen van jouw textiel bij ons.

 

Wanneer gebruik maken van de wasserijservice in Amsterdam

Wij stomen, wassen, strijken en vouwen je beddengoed, waszak, kleding en gordijnen. Op deze manier maak je gebruik van onze bekende wasserijservice, kwaliteit en flexibiliteit. Je rekent bij ons altijd op een grondige en milieuvriendelijke reiniging. Het reinigingsproces wordt aangepast op de textielsoort van jouw producten zodat deze hun kwaliteit zoveel mogelijk behouden en weer als nieuw zijn. Laat bijvoorbeeld jouw gordijnen en vitrages reinigen door Pamba Textielreiniging.

 

Neem telefonisch contact

Ben je een zakelijke klant en wil je eenmalig of vaker een grotere hoeveelheid textiel laten reinigen? Geef de wensen aan ons door zodat we voor je aan de slag kunnen gaan. Onze wasserijservice is betrouwbaar en van topkwaliteit. Heb je vragen over de wasserijservice of het reinigingsproces van Pamba Textielreiniging? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 – 694 92 36 of door een e-mail te sturen naar info@pamba.nl.

cashmere laten reinigen

Cashmere laten reinigen

Cashmere staat bekend om zijn zachtheid en luxueuze uitstraling. Bij Pamba Textielreiniging begrijpen we als geen ander de waarde van deze luxe stof. Daarom bieden wij een speciaal reinigingsproces dat is afgestemd op de unieke behoeften van cashmere. Wil jij je cashmere kledingstuk laten

Lees meer
Samenwerking 1/OFF Paris (re)made

Samenwerking 1/OFF Paris

Deze week zijn wij opnieuw met veel plezier een samenwerking aangegaan met met 1/OFF Paris (re)made. 1/OFF is een modelabel waar het recyclen van kleding centraal staat. De visie van dit innovatieve bedrijf is dat modeartikelen niet langer wegwerpbaar zijn, maar onderdeel uitmaken van een

Lees meer
× Whatsapp