Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Stomerij voor hotels Amsterdam

EEN STOMERIJ WASSERIJ VOOR HOTELS IN AMSTERDAM

Pamba Textielreiniging is een professionele wasserij en stomerij voor diverse hotels in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring en vinden servicegerichtheid zeer belangrijk. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en hebben daarom altijd persoonlijk contact.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
HOTELSERVICE
Frisse uitstraling voor het personeel

Een professionele wasserij voor diverse hotels in Amsterdam

HOTELSERVICE

De uitstraling van het personeel is één van de eerste indrukken die een gast van hotels in Amsterdam opdoet. Bedrijfskleding moet er vanzelfsprekend schoon, fris en mooi uitzien. Tijdens het verblijf van de gast geldt dat natuurlijk ook voor de was die de gast laat doen. Dit maatwerk besteden hotels in Amsterdam het liefst uit aan een professionele stomerij en wasserij. Het is van groot belang dat het hotel vertrouwen heeft in professionaliteit, persoonlijke zorg en flexibiliteit. Diverse hotels in Amsterdam maken gebruik van de zakelijke diensten die wij in onze wasserij en stomerij aanbieden. In onze wasserij reinigen we voor hotels in Amsterdam onder andere:

  • Uniformen
  • Kokskleding
  • Gastenwas
  • Tafellinnen
  • Gordijnen
Gecertificeerd en aangesloten
bij de NETEX

Pamba Textielreiniging is aangesloten bij de NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers, de brancheorganisatie voor stomerijen). Wij reinigen met name voor hotels in Amsterdam en doen dat met moderne en professionele was- en afwerkapparatuur. Wij zijn in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat, waarmee we voldoen aan de milieuvoorschriften. Toetsing hiervan vindt periodiek plaats.

Witte was

Neem contact op

Vestiging

Veemarkt 47
1019DA, Amsterdam
Openingstijden

Ma – Vr
08:00 – 17:00

Zaterdag
09:00 – 14:00

Volg ons
× Whatsapp