Een wasserij voor hotels in Amsterdam

Pamba Textielreiniging is een professionele wasserij en stomerij voor diverse hotels in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring en vinden servicegerichtheid zeer belangrijk. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en hebben daarom altijd persoonlijk contact.

Bel ons voor een vrijblijvende offerte

  • Milieu-vriendelijke KWL-reiniging
  • Milieu- en Kwaliteitscertificaat
  • Kwaliteit staat voorop

Heeft u interesse in onze diensten?

Neem dan contact op

Kom langs in onze wasserij en stomerij!

Pamba Textielreiniging B.V.
Veemarkt 47 1019
DA  AMSTERDAM
 
E-mail:    info@pamba.nl
 
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 16.30 uur
Zaterdag:                   09.00 – 14.00 uur

Een professionele wasserij voor diverse hotels in Amsterdam

De uitstraling van het personeel is één van de eerste indrukken die een gast van hotels in Amsterdam opdoet. Bedrijfskleding moet er vanzelfsprekend schoon, fris en mooi uitzien. Tijdens het verblijf van de gast geldt dat natuurlijk ook voor de was die de gast laat doen. Dit maatwerk besteden hotels in Amsterdam het liefst uit aan een professionele stomerij en wasserij. Het is van groot belang dat het hotel vertrouwen heeft in professionaliteit, persoonlijke zorg en flexibiliteit. Diverse hotels in Amsterdam maken gebruik van de zakelijke diensten die wij in onze wasserij en stomerij aanbieden. In onze wasserij reinigen we voor hotels in Amsterdam onder andere:

  • Bedrijfskleding
  • Kokskleding
  • Gastenwas
  • Tafellinnen
  • Gordijnen

Pamba Textielreiniging is aangesloten bij de NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers, de brancheorganisatie voor stomerijen). Wij reinigen met name voor hotels in Amsterdam en doen dat met moderne en professionele was- en afwerkapparatuur. Wij zijn in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat, waarmee we voldoen aan de milieuvoorschriften. Toetsing hiervan vindt periodiek plaats.

Neem contact op en maak gebruik van onze service

Pamba Textielreiniging is een familiebedrijf dat staat voor goede service en betrouwbaarheid. In onze wasserij staan wij klaar voor diverse hotels in Amsterdam. Wij zijn te bereiken door te bellen naar 020 – 694 92 36 of door het sturen van een e-mail naar info@pamba.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.