Gastenwas voor hotels
HOTELSERVICE
Frisse uitstraling voor het personeel

Een professionele wasserij voor diverse hotels in Amsterdam

Gastenwas voor hotels
HOTELSERVICE

De uitstraling van het personeel is een van de eerste indrukken die een gast in hotels in Amsterdam opdoet. Bedrijfskleding dient er vanzelfsprekend schoon, fris en mooi uit te zien. Tijdens het verblijf van de gast geldt dat natuurlijk ook voor de was die de gast laat doen. Dit maatwerk besteden hotels het liefst uit aan een professionele stomerij en wasserij. Het is van groot belang dat het hotel vertrouwen heeft in professionaliteit, persoonlijke zorg en flexibiliteit. Diverse hotels in Amsterdam maken gebruik van de zakelijke diensten die wij in onze wasserij en stomerij aanbieden. In onze wasserij en stomerij reinigen we voor hotels onder andere:

  • Bedrijfskleding
  • Kokskleding
  • Gastenwas
  • Tafellinnen
  • Gordijnen
+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand

Pamba Textielreiniging is een professionele wasserij en stomerij voor diverse hotels in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring en vinden servicegerichtheid zeer belangrijk. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en hebben daarom altijd persoonlijk contact. Laat uw bedrijfskleding en gastenwas door ons wassen.

Gecertificeerd en aangesloten
bij de NETEX

Pamba Textielreiniging is aangesloten bij de NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers; de brancheorganisatie voor stomerijen). Ook zijn we in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat. Dit betekent dat we voldoen aan de vastgestelde milieuvoorschriften. Hierdoor zijn de klanten van onze stomerijservice verzekerd van het milieuvriendelijk wassen, stomen en reinigen van hun bedrijfskleding.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

In onze wasserij en stomerij staan wij klaar voor diverse hotels in Amsterdam. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 694 92 36. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vestiging

Veemarkt 47
1019DA, Amsterdam
Contact
Openingstijden

Ma – Vr
08:00 – 16:00

Zaterdag
09:00 – 14:00

Volg ons
 • © 2024 Pamba Textielreiniging B.V. All Rights Reserved.
× Whatsapp