Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Een wasserij voor hotels in Amsterdam

 • Aangesloten bij de NETEX
 • Bezit Milieu- en kwaliteitscertificaat
 • Moderne wasapparatuur

Pamba Textielreiniging is een professionele wasserij en stomerij voor diverse hotels in Amsterdam. Wij hebben jarenlange ervaring en vinden servicegerichtheid zeer belangrijk. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en hebben daarom altijd persoonlijk contact. Laat uw bedrijfskleding en gastenwas door ons wassen.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
HOTELSERVICE
Frisse uitstraling voor het personeel

Een professionele wasserij voor diverse hotels in Amsterdam

HOTELSERVICE

De uitstraling van het personeel is een van de eerste indrukken die een gast in hotels in Amsterdam opdoet. Bedrijfskleding dient er vanzelfsprekend schoon, fris en mooi uit te zien. Tijdens het verblijf van de gast geldt dat natuurlijk ook voor de was die de gast laat doen. Dit maatwerk besteden hotels het liefst uit aan een professionele stomerij en wasserij. Het is van groot belang dat het hotel vertrouwen heeft in professionaliteit, persoonlijke zorg en flexibiliteit. Diverse hotels in Amsterdam maken gebruik van de zakelijke diensten die wij in onze wasserij en stomerij aanbieden. In onze wasserij en stomerij reinigen we voor hotels onder andere:

  • Bedrijfskleding
  • Kokskleding
  • Gastenwas
  • Tafellinnen
  • Gordijnen

Neem contact op en maak gebruik van onze service

In onze wasserij en stomerij staan wij klaar voor diverse hotels in Amsterdam. Wij reinigen uw textiel door middel van moderne en professionele was- en afwerkapparatuur. Neem contact met ons op door te bellen naar 020 – 694 92 36. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vestiging

Veemarkt 47
1019DA, Amsterdam
Openingstijden

Ma – Vr
08:00 – 17:00

Zaterdag
09:00 – 14:00

Volg ons
× Whatsapp