Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Vloerkleden laten reinigen in Amsterdam

Laat uw vloerkleden reinigen door dé specialist van Amsterdam, namelijk Pamba Textielreiniging. Het reinigen van vloerkleden is een intensieve, tijdrovende klus waar wij als professional uit Amsterdam de nodige expertise, ervaring en apparatuur voor in huis hebben. Maak het uzelf gemakkelijk en besteed deze klus aan ons uit op een moment dat het u uitkomt.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Gemorste rode wijn
HOTELSERVICE
Frisse uistraling voor het personeel

Bedrijven en particulieren laten hun vloerkleden reinigen bij ons in Amsterdam

Gemorste rode wijn
HOTELSERVICE

Wellicht is het niet direct zichtbaar, maar vloerkleden die al een tijdje op de grond liggen kunnen vol vuildeeltjes zitten. Dit maakt het kleed niet alleen onfris, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit snel achteruit gaat. Door bijvoorbeeld blootstelling aan de zon kunnen de eerst zo heldere kleuren behoorlijk vervagen. Het laten reinigen van tapijten en vloerkleden door Pamba Textielreiniging in Amsterdam is daarom een goed idee. Wij werken secuur, snel en met de juiste milieuvriendelijke apparatuur. Wist u bovendien dat u als zakelijke of particuliere klant ons voor meer textielreinigingsklussen inschakelt? Denk bijvoorbeeld aan:

Schakel ons in op het moment dat het u uitkomt

Wij zijn een bedrijf dat is aangesloten bij de NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers) en beschikken over een Milieu- en Kwaliteitscertificaat. Wilt u gebruikmaken van onze persoonlijke, flexibele service? Plan eenvoudig een afspraak bij ons in op het moment dat het u uitkomt! Als u vragen heeft over het reinigen van uw vloerkleden bij ons in Amsterdam, staan wij klaar met antwoorden. Bel hiervoor naar 020 – 694 92 36, whatsapp naar +31 6 20 63 2218, stuur een e-mail naar info@pamba.nl of vul het contactformulier in.

× Whatsapp