Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Vitrages laten reinigen in Amsterdam

Zoekt u een betrouwbare partner die uw vitrages kan reinigen in Amsterdam? Bij Pamba Textielreiniging hebben we ruim 50 jaar ervaring in het reinigen van textiel. Waar we ons eerst enkel richtten op bedrijfstextiel, bieden we onze diensten nu ook aan particulieren aan. U bent dan ook van harte welkom om uw vitrages te laten reinigen door onze specialisten in Amsterdam-Oost.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Vitrage wassen
dé stomerij voor uw vitrages

Uw vitrages op milieuvriendelijke manier laten reinigen in Amsterdam

Vitrage wassen

Vitrages en gordijnen hangen vaak boven of tegen een verwarming. Hierdoor nemen ze sneller stof en vuildeeltjes op. Hoewel u dit op het eerste ogenblik wellicht niet direct opvalt, kunnen de vitrages en gordijnen in de loop van de tijd steeds smoezeliger worden. Het is daarom een verstandig idee om uw vitrages te laten reinigen in onze wasserij en stomerij in Amsterdam-Oost. Als een van de weinige specialisten werken wij met milieuvriendelijke KWL-reiniging: een reinigingsvloeistof zonder chloor die zorgt voor minder slijtage en een beter kleurresultaat. Bovendien zijn we als wasserij en stomerij lid van de NETEX en bezitten we een Milieu- en Kwaliteitscertificaat. U bent er dan ook van verzekerd dat uw textiel op milieuvriendelijke wijze gereinigd wordt.

Plan direct een ophaalafspraak of lever uw kleding bij ons in

In onze stomerij en wasserij in Amsterdam kunt u terecht voor het reinigen van uw vitrages, maar ook voor bijvoorbeeld het stomen van uw kleding, het wassen van dekbedden en het reinigen van vloerkleden. We bieden u een complete, persoonlijke en flexibele service aan. Zo heeft u de mogelijkheid om uw kleding bij ons in te komen leveren, maar kunt u ook een ophaalmoment inplannen waarbij we uw kleding op het gewenste moment bij u komen ophalen. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 020 – 694 92 36, whatsapp naar +31 6 20 63 2218, stuur een e-mail naar info@pamba.nl of vul het contactformulier in en we staan u graag te woord.

× Whatsapp