• Aangesloten bij de NETEX
  • Bezit Milieu- en kwaliteitscertificaat
  • Moderne wasapparatuur

Zoekt u een betrouwbare partner die uw vitrages kan reinigen in Amsterdam? Bij Pamba Textielreiniging hebben we ruim 50 jaar ervaring met het reinigen van textiel. Dit doen wij op een milieuvriendelijke manier. U bent dan ook van harte welkom om uw vitrages te laten reinigen door onze specialisten.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Service: gordijnen/ vitrages
Kleding wassen
dé stomerij voor uw vitrages

Uw vitrages duurzaam laten reinigen

Service: gordijnen/ vitrages
Kleding wassen

Vitrages en gordijnen hangen vaak boven of tegen een verwarming. Hierdoor nemen ze sneller stof en vuildeeltjes op. Hoewel u dit eerst niet opvalt, kunnen de vitrages en gordijnen in de loop van de tijd steeds smoezeliger worden. Het is daarom verstandig om uw vitrages te laten reinigen in onze wasserij en stomerij in Amsterdam-Oost. Als een van de weinige specialisten werken wij met milieuvriendelijke KWL-reiniging: een reinigingsvloeistof zonder chloor die zorgt voor minder slijtage en een beter kleurresultaat. Bovendien zijn we als wasserij en stomerij lid van de NETEX en bezitten we een Milieu- en Kwaliteitscertificaat. U bent er dan ook van verzekerd dat uw textiel op milieuvriendelijke wijze gereinigd wordt.

Lever uw vitrages of ander textiel bij ons in

In onze stomerij en wasserij kunt u terecht voor het reinigen van uw vitrages, maar ook voor het stomen van uw kleding en ander textiel. Daarnaast rekent u op ons voor het reinigen van vloerkleden. We bieden u een complete, persoonlijke en flexibele service aan. Bel hiervoor naar 020 – 694 92 36 of vul ons contactformulier in.

Vestiging

Veemarkt 47
1019DA, Amsterdam
Openingstijden

Ma – Vr
08:00 – 17:00

Zaterdag
09:00 – 14:00

Volg ons
× Whatsapp