Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Tapijtreiniger in Amsterdam

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren tapijtreiniger in Amsterdam, dan bent u bij Pamba Textielreiniging op de goede plek. Wij bieden onze diensten aan zowel hotels en bedrijven als particulieren aan. Hoogstaande kwaliteit, persoonlijke service en flexibiliteit; dat is waar we als tapijtreiniger bij onze klanten in Amsterdam en omgeving bekend om staan.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Gemorste rode wijn
HOTELSERVICE
Professionele en ervaren tapijtreiniger

Profiteer van de vele voordelen van een professionele tapijtreiniger in Amsterdam

Gemorste rode wijn
HOTELSERVICE

Hoe langer u over een tapijt beschikt, hoe meer vuildeeltjes zich verzamelen in de stof. Deze vuildeeltjes zijn op een gegeven moment niet meer te verwijderen met een reguliere stofzuiger. Dit is niet alleen erg onfris, maar kan er ook voor zorgen dat de kwaliteit van uw tapijt verslechtert. Zo kunnen er verkleuringen in het tapijt ontstaan. Erg zonde! Het reinigen van uw vloerkleed of tapijt door Pamba Textielreiniging, dé tapijtreiniger van Amsterdam en omstreken, verhelpt deze problemen. Onze service is niet alleen zeer persoonlijk, snel en van hoge kwaliteit, maar is ook een milieuvriendelijker alternatief dan het reinigen van textiel bij u thuis. U heeft bij ons bovendien de mogelijkheid om zelf aan te geven op welke dag en welk tijdstip u uw tapijt wilt laten reinigen. Dat is nog eens makkelijk!

  • BEDRIJFSKLEDING
  • KOKSKLEDING
  • GASTENWAS
  • TAFELLINNEN

Plan uw afspraak in of vraag om meer informatie

Pamba Textielreiniging is een tapijtreiniger in Amsterdam die is aangesloten bij NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers, de brancheorganisatie voor stomerijen) en een Milieu- en Kwaliteitscertificaat bezit. Zowel bedrijven als particulieren plannen hun afspraak voor textielreiniging eenvoudig bij ons in. Heeft u vragen? U bereikt ons telefonisch via 020 – 694 92 36, per whatsapp via +31 6 20 63 2218 of per e-mail via info@pamba.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

× Whatsapp