Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Bedrijfskleding wassen Amsterdam

BEDRIJFSMATIGE RELATIES

U bent op zoek naar een betrouwbare partner waar u uw bedrijfskleding kunt laten wassen, stomen en reinigen in Amsterdam? Een partner, bij wie uw bedrijfskleding in goede handen is, die servicegericht is en borg staat voor kwaliteit? Dan kunt u altijd bij Pamba Textielreiniging terecht! Als familiebedrijf hebben we al meer dan 50 jaar ervaring. Wij hebben de nodige expertise opgebouwd. Persoonlijk contact en betrokken zijn bij onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Als stomerij voor bedrijven in Amsterdam leveren wij altijd goede service en betrouwbaarheid.

Bedrijfskleding wassen, stomen en reinigen in Amsterdam

Als stomerij voor bedrijven in Amsterdam hebben we jarenlange ervaring op het gebied van KWL-reiniging. Hiermee zijn we één van de weinige in Amsterdam. Bij het reinigen met deze reinigingsvloeistof wordt geen chloor gebruikt. Ook zorgt het voor beter kleurresultaat en minder slijtage. Bij de reiniging met KWL wordt onder andere het koelwater opgevangen en volledig hergebruikt in onze wasserij. Onze wasserij en stomerij in Amsterdam is voorzien van moderne was- en afwerkapparatuur, waarin flexibiliteit voorop staat bij het bedienen van diverse bedrijven. Hierdoor leveren wij een uitstekend product met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een stomerij voor bedrijven in Amsterdam

In onze wasserij in Amsterdam wassen, stomen en reinigen we de bedrijfskleding van onze klanten. Hiervoor hebben we twee reinigingsprocessen, chemisch reinigen (stomerij) en natwassen. Het wassen, stomen en reinigen van personeels- en gastenwas van hotels, koks- en bedrijfskleding, theaterkleding, gordijnen, interieurtextiel en tafellinnen vormt een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden. Onze klantenkring bestaat uit verscheidene in Amsterdam gevestigde, gerenommeerde 4- en 5 sterren hotels, muziek-, theater- en toneelinstellingen en andere bedrijfsmatige klanten. Ook voor andere stomerijen en/of depots verzorgen wij deze diensten. Doordat wij onze logistiek in eigen beheer hebben, kunnen wij u maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid bieden. Wij zijn goed bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Gecertificeerd en aangesloten
bij de NETEX

Pamba Textielreiniging is aangesloten bij de NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers; de brancheorganisatie voor stomerijen). Ook zijn we in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat. Dit betekent dat we voldoen aan de vastgestelde milieuvoorschriften. Hierdoor zijn onze klanten in Amsterdam verzekerd van het milieuvriendelijk wassen, stomen en reinigen van hun bedrijfskleding.

Neem contact op

Vestiging

Veemarkt 47
1019DA, Amsterdam
Openingstijden

Ma – Vr
08:00 – 17:00

Zaterdag
09:00 – 14:00

Volg ons
× Whatsapp