• Bedrijfsauto Pamba

Hotels en bedrijfsmatige relaties

U bent op zoek naar een betrouwbare partner. Een partner, bij wie uw (bedrijfs)kleding in goede handen is, die servicegericht is en borg staat voor kwaliteit: dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn één van de weinige stomerijen in Amsterdam met een jarenlange ervaring op het gebied van KWL-reiniging. Bij de reiniging met KWL wordt onder andere het koelwater opgevangen en volledig hergebruikt in onze wasserij. Onze wasserij-afdeling is voorzien van moderne was- en afwerkapparatuur, waarin flexibiliteit voorop staat. Hierdoor leveren wij een uitstekend produkt met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het reinigen van personeels- en gastenwas van hotels, koks- en bedrijfskleding, theaterkleding, gordijnen, interieurtextiel en tafellinnen vormt een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Onze klantenkring bestaat uit verscheidene in Amsterdam gevestigde, gerenommeerde 4- en 5 sterren hotels, muziek-, theater- en toneelinstellingen en andere bedrijfsmatige klanten. Ook voor andere stomerijen en/of depots verzorgen wij deze diensten.

De centrale productie is gevestigd binnen de ring van Amsterdam op het Bedrijvencentrum De Veemarkt (Amsterdam Oost/Zeeburg). Doordat wij onze logistiek in eigen beheer hebben, kunnen wij u maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid bieden. Wij zijn goed bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Gecertificeerd

Pamba is aangesloten bij de NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers; de brancheorganisatie voor stomerijen) en in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat.

Interesse?

Neem direct contact op of bezoek Stomerij Pamba