Veemarkt 47, Amsterdam
Plan een ophaalmoment
Plan een ophaalmoment
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Bedrijfsauto Pamba
29 jun
Posted by:  Stomerij Pamba

De stomerij voor uw bedrijfskleding, 100% service

(Bedrijfs)kleding goed onderhouden is erg belangrijk als u wilt dat uw kleding mooi blijft en lang meegaat. Dat betekent dat kledingstukken niet altijd gebaat zijn bij regelmatige wasbeurten, het maakt ze vaal of afgewassen, soms krimpen ze en lang niet alle vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door het stomen (chemisch reinigen) worden kledingstukken op een andere manier gereinigd dan met water en wasmiddel. Bij stomen wordt namelijk gebruikgemaakt van vloeistoffen die vuil en vlekken, zoals olie en vet, veelal verwijderen.

Milieuvriendelijk

Door deze andere manier van reinigen behouden natuurlijke vezels, maar ook stoffen als polyester, hun oorspronkelijke vorm en kleur. Dit gebeurt met producten die minder schadelijk zijn voor het milieu dan producten die door de particulier gebruikt worden. De (bedrijfs)kleding wordt altijd met zorg behandeld en u hebt er geen omkijken naar. U hoeft het alleen nog maar terug in de kast te hangen of te leggen. En maakt u gebruik van onze haal-/brengservice, dan halen we al uw (bedrijfs)kleding op en bezorgen we die ook weer bij u op het bedrijf.

Waarom stomen in plaats van wassen?

Thuis, maar ook op de werkvloer, wil dit niet altijd lukken, maar een professionele stomerij krijgt de meeste vlekken en geurtjes doorgaans zonder problemen uit alle soorten kleding. Weggooien is dus in de meeste gevallen niet nodig, als u denkt dat bepaalde vlekken niet meer uit uw kleding gaan. Wij lossen het in het merendeel van de gevallen prima voor u op.

Grote items, zoals gordijnen, tapijten, hoezen en dekbedden zijn in een wasmachine moeilijk te reinigen, maar voor een professionele stomerij is dit een fluitje van een cent. 

Naast het gemak van het niet zelf hoeven wassen, strijken en vouwen, blijft kleding die gestoomd is echt langer mooi. De kleuren blijven langer bewaard en u bespaart veel geld, omdat u niet altijd iets nieuws hoeft aan te schaffen.

100% service

Bij Stomerij Pamba in Amsterdam halen en brengen we al uw (bedrijfs)kleding. Of u nu al uw bedrijfskleding door ons wilt laten stomen, of wilt laten wassen. We leveren 100% service tegen een zeer acceptabele prijs. Uw kleding blijft als nieuw en u bespaart veel tijd, die u aan andere zaken kunt besteden omdat u niet zelf hoeft te wassen, te strijken en te vouwen.

Uw kleding laten stomen of wassen in de omgeving van Amsterdam? Bij Stomerij Pamba kunt u rekenen op de allerbeste service!

× Whatsapp