Skikleding laten reinigen

Skikleding reinigen

De wintersportvakantie is bij de meeste liefhebbers helaas weer achter de rug. Logisch dat je je skikleding weer fris in de kast wilt hangen voor volgend jaar. Skikleding neemt veel ruimte in de wasmachine en kan dan ook vaak niet thuis worden gewassen. Gelukkig staat Pamba Textielreiniging voor je klaar om jouw skikleding op een professionele wijze te reinigen.

 

Waarom skikleding wassen?

De aanschaf van skikleding is duur. Wanneer je investeert in goede skikleding wil je natuurlijk dat deze dan ook zo lang mogelijk mee gaan. Daar is de juiste verzorging voor nodig. Wanneer skikleding vuil wordt, sluit het ademend vermogen van het textiel uit. Door skikleding op de juiste manier te reinigen, blijf je optimaal genieten van jouw skikleding en kunt je nog een lange tijd met veel plezier in een frisse outfit van de piste af.

 

Hoe vaak skikleding wassen?

Als professioneel textielreiniger raden wij je aan om skikleding na elke wintersport een wasbeurt te geven. Tijdens het skiën en/ of snowboarden ben je de hele dag actief bezig. Hierbij komt natuurlijk kijken dat je veel transpireert. De kleding wordt dan ook sneller viezer van binnenuit dan alledaagse kleding.

 

Skikleding laten reinigen door Pamba

Pamba Textielreiniging beschikt over de juiste machines en ervaring om jouw skikleding op een professionele wijze te reinigen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je weer met veel plezier gebruikt kunt maken van je skikleding bij de eerstvolgende wintersport. Maak het voor jezelf gemakkelijk en neem contact op met Pamba!

cashmere laten reinigen

Cashmere laten reinigen

Cashmere staat bekend om zijn zachtheid en luxueuze uitstraling. Bij Pamba Textielreiniging begrijpen we als geen ander de waarde van deze luxe stof. Daarom bieden wij een speciaal reinigingsproces dat is afgestemd op de unieke behoeften van cashmere. Wil jij je cashmere kledingstuk laten

Lees meer
Samenwerking 1/OFF Paris (re)made

Samenwerking 1/OFF Paris

Deze week zijn wij opnieuw met veel plezier een samenwerking aangegaan met met 1/OFF Paris (re)made. 1/OFF is een modelabel waar het recyclen van kleding centraal staat. De visie van dit innovatieve bedrijf is dat modeartikelen niet langer wegwerpbaar zijn, maar onderdeel uitmaken van een

Lees meer
× Whatsapp