Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Skikleding reinigen
26 feb
Posted by:  Stomerij Pamba

Skikleding laten reinigen

De wintersportvakantie is bij de meeste liefhebbers helaas weer achter de rug. Logisch dat u uw skikleding weer fris in de kast wilt hangen voor volgend jaar. Skikleding neemt veel ruimte in de wasmachine en kan dan ook vaak niet thuis worden gewassen. Gelukkig staat Pamba Textielreiniging voor u klaar om uw skikleding op een professionele wijze te reinigen.

 

Waarom uw skikleding wassen?

De aanschaf van skikleding is duur. Wanneer u investeert in goede skikleding wilt u natuurlijk dat deze dan ook zo lang mogelijk mee gaan. Daar is de juiste verzorging voor nodig. Wanneer skikleding vuil wordt, sluit het ademend vermogen van het textiel uit. Door skikleding op de juiste manier te reinigen, blijft u optimaal genieten van uw skikleding en kunt u nog een lange tijd met veel plezier in een frisse outfit van de piste af.

 

Hoe vaak skikleding wassen?

Als professioneel textielreiniger raden wij u aan om uw skikleding na elke wintersport een wasbeurt te geven. Tijdens het skiën en/ of snowboarden bent u de hele dag actief bezig. Hierbij komt natuurlijk kijken dat u veel transpireert. De kleding wordt dan ook sneller viezer van binnenuit dan alledaagse kleding.

 

Uw skikleding laten reinigen door Pamba

Pamba Textielreiniging beschikt over de juiste machines en ervaring om uw skikleding op een professionele wijze te reinigen. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u weer met veel plezier gebruikt kunt maken van u skikleding bij uw eerstvolgende wintersport. Wilt u het nog makkelijk voor uzelf maken? Bent u dan al bekend met onze ophaalservice? Onze chauffeurs halen uw vuile wasgoed op en leveren het weer snel frisgewassen bij u thuis.

× Whatsapp