Samenwerking 1/OFF Paris

Samenwerking 1/OFF Paris (re)made

Deze week zijn wij opnieuw met veel plezier een samenwerking aangegaan met met 1/OFF Paris (re)made. 1/OFF is een modelabel waar het recyclen van kleding centraal staat. De visie van dit innovatieve bedrijf is dat modeartikelen niet langer wegwerpbaar zijn, maar onderdeel uitmaken van een eeuwige inspiratiecyclus. De gerecyclede kledingstukken van 1/OFF Paris worden wereldwijd verzonden. 

 

Effectief en duurzaam

Voordat de artikelen (met de hand) worden getransformeerd in populaire hedendaags vintage mode-items zijn de kledingstukken gereinigd door Pamba Textielreiniging. Met trots kunnen wij zeggen dat het reinigingsproces van Pamba niet alleen effectief is, maar ook erg duurzaam. Pamba maakt gebruik van een duurzaam reinigingsproces. Ook is Pamba in bezit van een Milieu- en Kwaliteitscerficaat, waarmee wordt voldaan aan milieuvoorschriften. Zo dragen óók wij ons steentje bij aan een duurzamer milieu.

 

Duurzaam ondernemen met Pamba

Bij Pamba omarmen we duurzaam ondernemen. Onze bijdrage aan een duurzamere mode-industrie wordt versterkt door het leveren van hoogwaardige diensten een vooruitstrevende bedrijven zoals 1/OFF Paris.

Wil je ook jouw bedrijfskleding duurzaam laten reinigen? Neem dan een kijkje op onze website www.stomerij-pamba.nl.

cashmere laten reinigen

Cashmere laten reinigen

Cashmere staat bekend om zijn zachtheid en luxueuze uitstraling. Bij Pamba Textielreiniging begrijpen we als geen ander de waarde van deze luxe stof. Daarom bieden wij een speciaal reinigingsproces dat is afgestemd op de unieke behoeften van cashmere. Wil jij je cashmere kledingstuk laten

Lees meer
zwarte elektrische MAN bus geparkeerd voor de deur bij een bedrijfspand

Elektrische voertuigen voor een groenere toekomst

Bij Pamba gaan wij ook mee met de tijd en zijn we bezig met het investeren in duurzame technieken en materialen. Zo rijden wij tegenwoordig in elektrische voertuigen rond voor het ophalen en afleveren van de was. Welke maatregelen zijn getroffen? Ten eerste hebben

Lees meer
× Whatsapp