Stomerij

Onder chemisch reinigen wordt verstaan het reinigen van textiel in bepaalde organische vloeistoffen. Het voordeel van chemisch reinigen boven natwassen is dat vet en olie oplossen in de chemische reinigingsvloeistof. En bij chemisch reinigen zwellen natuurlijke vezelmaterialen, zoals katoen, linnen, zijde en wol, minder op in de reinigingsvloeistof, zodat krimp en vormverandering in veel mindere mate optreden dan bij natwassen.

Wasserij

Onze wasserij-afdeling is voorzien van moderne en professionele was- en afwerkapparatuur met aangepaste wasprocessen en methoden van afwerken. Hierdoor zijn wij in staat milieuvriendelijk te werken: weinig waterverbruik, minder vervuiling van het afvalwater door het gebruik van goed gedoseerde wasmiddelen en weglating van fosfaten.

KWL - reiniging

Pamba heeft al jarenlang ervaring met de milieu-vriendelijke KWL-reiniging. Deze vloeistof biedt verschillende voordelen:
– reiniging zonder chloor
– beter kleurresultaat, kleuren blijven als nieuw
– textiel ruikt fris, geen nare perchloorlucht meer
– minder slijtage van het textiel

Kwaliteit

Pamba staat voor deskundigheid, kwaliteit, flexibiliteit en zorg. Wij hebben zowel het chemisch reinigen als het natwassen in eigen beheer. Met de kennis van onze ervaren medewerkers en de professionele apparatuur, zowel in onze stomerij als wasserij, bieden wij u die professionaliteit, efficiëntie en servicegerichtheid.

× Whatsapp