Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

13 sep
Posted by:  Stomerij Pamba

NETEX certificaat

NETEX MILIEU- EN KWALITEITSGARANTIECERTIFICAAT

Zaterdag 13 april jongstleden is Pamba Textielreiniging tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van NETEX gekwalificeerd voor het NETEX Milieucertificaat en het NETEX Kwaliteitsgarantiecertificaat. Het afgelopen jaar werd wederom met succes een audit doorlopen waarbij is gecontroleerd of en vastgesteld dat wij voldoen aan alle gestelde eisen, ook wettelijke eisen. De hele bedrijfsvoering en alle processen zijn van dien aard dat goede en veilige arbeidsomstandigheden, kwaliteit en ook duurzaamheid en milieuvriendelijkheid geborgd zijn. Pamba Textielreiniging benadrukt daarmee het professionele en duurzame karakter van hedendaagse textielreiniging. Onafhankelijk onderzoek door TNO laat zien dat professionele textielreiniging twee tot drie keer milieuvriendelijker is dan wassen in de huishoudwasmachine.

Wat is NETEX?

NETEX staat voor Nederlandse Vereniging van Textielreinigers. Deze organisatie is opgericht in 1919 en controleert de kwaliteit van textielreinigers in Nederland. Met een kantoor in het hart van de Betuwe heeft NETEX een perfecte locatie midden in Nederland. Ongeveer 60% van de textielreinigers in Nederland is aangesloten bij NETEX. Willen stomerijen een certificaat bemachtigen van NETEX dan moeten zij aan een aantal voorwaarden wat betreft kwaliteit voldoen. Op die manier weet de klant dat wanneer zij voor een stomerij kiezen met een NETEX certificaat zij voor kwaliteit kiezen.

Professionele wasserij 2 tot 3x milieuvriendelijker dan thuis

Wist u dat wassen via een professionele wasserij tot 5x milieuvriendelijker en tot 3x energiezuiniger is dan wanneer u thuis uw was draait? Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van TKT en TNO. U kunt tot wel 67% energie besparen als u bij een bedrijf uw was professioneel laat wassen en/of stomen. Dit komt onder andere omdat dergelijke bedrijven continu wassen op lage temperaturen. Hierbij is een constant programma aan het draaien waardoor er minder milieubelasting is. Ook wordt er vaker gebruik gemaakt van specifiek wasmiddel dat beter is voor het milieu. Duurzaam wassen met zo min mogelijke impact op het milieu is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Reden genoeg dus om uw was te laten wassen en stomen door een stomerij.

Bent u op zoek naar een professionele wasserij en stomerij in Amsterdam? Stomerij Pamba in Amsterdam helpt u graag verder. Klantvriendelijkheid en snelle service staan bij ons hoog in het vaandel.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post Comment
× Whatsapp