Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Vloerkleed reinigen

Service: vloerkleed
Vloerkleden bestaan er tegenwoordig in allerei verschillende soorten en maten. Lastig om deze dus thuis te reinigen. Gelukkig is Pamba er om u te helpen. Wij besteden het reinigen van vloerkleden uit aan een specialist. Zij maken voor elk vloerkleed een reinigingsproces op maat.

Vloerkleed laten reinigen

Een vloerkleed krijgt in het huishouden veel te verduren. Het is dan ook noodzakelijk een vloerkleed zo af en toe te reinigen.

Allereerst wordt uw vloerkleed geanalyseerd. Afhankelijk van het type materiaal (wol, zijde, katoen, linnen of synthetisch) wordt er op de beste en veiligste manier een reinigingsproces opgesteld. Na de analyse wordt het vloerkleed leeg geklopt en in een dompelbad gedompeld. Hierna volgt het tweede wasproces waarbij er extra aandacht wordt besteed aan het reinigen van de hoeken. Verder in het proces gaat het vloerkleed door een kleden mangel. Om het reinigingsproces goed af te sluiten, wordt het vloerkleed opgehangen voor 12 tot 24 uur.

Laat uw vloerkleed over aan Pamba

Is uw vloerkleed nodig toe aan een reiningsbeurt? Pamba Textielreiniging helpt u graag! Plan een ophaalafspraak in! Toch liever zelf uw vloerkleed afgeven? Geen probleem! We zien u graag bij onze vestiging in Amsterdam-Oost.

× Whatsapp