Service: vloerkleed
Vloerkleden bestaan er tegenwoordig in allerei verschillende soorten en maten. Lastig om deze dus thuis te reinigen. Gelukkig is Pamba er om u te helpen. Wij besteden het reinigen van vloerkleden uit aan een specialist. Zij maken voor elk vloerkleed een reinigingsproces op maat.

Vloerkleden laten reinigen in Amsterdam

Wij besteden het wassen van uw vloerkleden uit en laten deze reinigen door een specialist nabij ons bedrijf in Amsterdam. Uw vloerkleed krijgt dagelijks veel te verduren. Het is dan ook noodzakelijk om een vloerkleed af en toe te laten reinigen en deze langs te brengen bij Pamba Textielreiniging. Het reinigen van vloerkleden is een intensieve, tijdrovende klus waar wij als professional de nodige expertise, ervaring en apparatuur voor in huis hebben. Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw vloerkleden door experts reinigen.

Wat gebeurt er wanneer u uw vloerkleden laat reinigen?

Wellicht is het niet direct zichtbaar, maar vloerkleden die al een tijdje op de grond liggen, kunnen vol vuildeeltjes zitten. Dit maakt het kleed niet alleen minder fris, maar dit zorgt er ook voor dat de kwaliteit snel achteruitgaat. Het laten reinigen van vloerkleden is daarom een goed idee. Uw vloerkleed wordt eerst door ons geanalyseerd. Afhankelijk van het type materiaal (wol, zijde, katoen, linnen of synthetisch) wordt er op de beste en veiligste manier een reinigingsproces opgesteld. Na deze analyse wordt het vloerkleed leeggeklopt en in een dompelbad gedompeld. Hierna volgt het tweede wasproces waarbij er extra aandacht wordt besteed aan het reinigen van de hoeken. Verder in het proces gaat het vloerkleed door een kleden mangel. Om het reinigingsproces goed af te sluiten, wordt het vloerkleed opgehangen voor 12 tot 24 uur.

Bedrijven laten hun vloerkleed reinigen bij ons

Wij werken secuur en met de juiste milieuvriendelijke apparatuur. Als zakelijke klant schakelt u ons naast het laten reinigen van uw vloerkleed ook in voor:

Hiermee bent u altijd verzekerd van een grondige en zorgvuldige reiniging van uw textiel.

Laat uw vloerkleed over aan onze specialisten

Is uw vloerkleed toe aan een reinigingsbeurt? Wij helpen u graag! Laat uw vloerkleed reinigen op het moment dat het u uitkomt! Als u vragen heeft over het reinigen van vloerkleden, staan wij klaar met antwoorden over ons reinigingsproces. Bel hiervoor naar 020 - 694 92 36 of whatsapp naar +31 6 20 63 2218.

× Whatsapp