Service: gordijnen/ vitrages
Gordijnen en vitrages zijn erg belangrijk in het interieur. Het is dan ook belangrijk dat deze er fris en schoon uitzien. Pamba Textielreiniging staat voor u klaar om uw gordijnen en vitrages te reinigen.

Gordijnen laten wassen in Amsterdam

Gordijnen wassen is een tijdrovende en vaak ook vervelende klus; daarom kunt u deze taak het best overlaten aan stomerij Pamba Textielreiniging in Amsterdam. Wij zijn een familiebedrijf dat ruim 50 jaar ervaring heeft als stomerij en sinds 1990 de productie vanuit Amsterdam-Oost regelt. Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn.

Uw gordijnen laten wassen door een professionele stomerij

Het is belangrijk om de gordijnen van uw bedrijf of hotel regelmatig te laten reinigen. Wij zijn een expert in textielreiniging die uw gordijnen op milieuvriendelijke wijze wast of stoomt. Zo zijn we een van de weinige specialisten die KWL-reiniging toepassen tijdens het reinigen: een reinigingsvloeistof die geen chloor bevat en ervoor zorgt dat kleuren van uw textiel behouden blijven en er minder slijtage optreedt. Voor onze milieuvriendelijke werkwijze hebben we een Milieu- en Kwaliteitscertificaat ontvangen. Bedrijven en hotels in de omgeving kunnen onze wasserij en stomerij inschakelen voor het wassen van hun gordijnen!

Voordelen van de reiniging van gordijnen uit handen geven

Laat uw gordijnen over aan ons

Of u nu uw gordijnen wilt laten reinigen of uw kleding wilt laten wassen; Pamba Textielreiniging staat voor u klaar met onze professionele stomerij. We maken het u graag extra gemakkelijk met onze flexibele service. Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan naar 020 - 694 92 36 of vul het contactformulier in en we helpen u graag!

× Whatsapp