Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Gordijnen en vitrages reinigen

Service: gordijnen/ vitrages
Gordijnen en vitrages zijn erg belangrijk in het interieur. Het is dan ook belangrijk dat deze er fris en schoon uitzien. Pamba Textielreiniging staat voor u klaar om uw gordijnen en vitrages te reinigen.

Gordijnen en/of vitrages laten reinigen 

Het is het belangrijk om uw gordijnen en/of vitrages zo af en toe te reinigen. Helaas is dat nog niet zo makkelijk thuis. Thuis komen de gordijnen en/of vitrages vaak gekreukt uit de was of zijn ze gekrompen. Om het u gemakkelijker te maken en een hoop extra werk te besparen, staat Pamba Textielreiniging voor u klaar. Wij reinigen u gordijnen/ en of vitrages op professionele wijze, ongeacht welk materiaal. Het materiaal kan namelijk verschil brengen in de keuze om te stomen of om te wassen.

Voordelen om de was uit handen te geven
curtains.png
Laat uw gordijnen en/of vitrages over aan Pamba

Geïntreseerd in de service van Pamba Textielreiniging? Neem dan contact met ons op of plaats meteen een bestelling. Wij komen de gordijnen bij u thuis ophalen en weer gereinigd afleveren.Toch liever uw gordijnen zelf langsbrengen? Geen probleem! We verwelkomen u graag bij onze vestiging in Amsterdam-Oost.

× Whatsapp