Service: dekbed
Het wordt vaak vergeten: het reinigen van een dekbed, maar dat maakt het niet dat het niet belangrijk is. Er wordt aangeraden om uw dekbed één keer per half jaar te reinigen. Door uw dekbed te reinigen verminderd u de kans op schimmel, bacterieën en huisstofmijt. Door uw dekbed naar een professionele stomerij te brengen, blijft u onder een schoon en fris dekbed slapen.

Dekbedden laten wassen in Amsterdam

Geniet weer van frisse dekbedden door deze professioneel te laten wassen door Pamba Textielreiniging in Amsterdam. We hebben de nodige expertise opgebouwd in ons vakgebied. Hierdoor staan we graag voor u klaar met een persoonlijke en betrokken service. Zoekt u een professioneel textielreinigingsbedrijf? Dan helpen we u graag verder.

Laat uw dekbedden op de juiste wijze wassen

Zoekt u een specialist in het wassen of stomen van dekbedden? Laat deze taak over aan Pamba Textielreiniging. Het ligt aan het materiaal of het dekbed gewassen of gestoomd dient te worden. Uiteraard zullen onze vakmensen bij twijfel met u in overleg gaan over een passende reinigingsmethode. Wanneer u zelf aan de slag gaat met het reinigen van een dekbed, is de kans groot dat u de vulling beschadigt. Bij het wassen van dekbedden is het belangrijk dat het dekbed genoeg ruimte heeft in de machine. Wij beschikken over grote machines. Zo blijft de kwaliteit van uw dekbed intact. Ook hotels helpen wij graag met het reinigen van dekbedden, zodat uw gast altijd onder een fris dekbed ligt.

Geniet van een fris dekbed dankzij een grondige reiniging

Wij zijn een van de weinige wasserijen die KWL-reiniging toepast: een reinigingsmiddel zonder chloor dat zorgt voor minder slijtage. Onze milieuvriendelijke werkwijze maakt dat we over een Milieu- en Kwaliteitscertificaat bezitten. Bovendien zijn we als bedrijf lid van NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers). Wist u dat u bij ons niet alleen terechtkunt voor het wassen van uw dekbedden, maar voor meer diensten? Zo helpen we u onder andere graag met:

Laat uw dekbed over aan onze specialisten

We maken het u als stomerij en wasserij in Amsterdam graag extra gemakkelijk bij het wassen van uw dekbedden. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar 020 - 694 92 36 of whatsapp naar +31 6 20 63 2218. Ook als u bedrijfsmatig vaker en een grotere hoeveelheid textiel door ons wilt laten reinigen, bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

× Whatsapp