Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Dekbed reinigen

Service: dekbed
Het wordt vaak vergeten: het reinigen van een dekbed, maar dat maakt het niet dat het niet belangrijk is. Er wordt aangeraden om uw dekbed één keer per half jaar te reinigen. Door uw dekbed te reinigen verminderd u de kans op schimmel, bacterieën en huisstofmijt. Door uw dekbed naar een professionele stomerij te brengen, blijft u onder een schoon en fris dekbed slapen.

Dekbed laten reinigen 

Of uw dekbed gewassen of gestoomd moet worden, ligt aan het materiaal waar het dekbed van is gemaakt. De meeste dekbedden zijn gemaakt van wol, dons of een synthetische vulling. Uiteraard zullen onze vakmensen bij twijfel met u in overleg gaan welke methode wij zullen toepassen. Wanneer u thuis aan de slag gaat met het reinigen van uw dekbed, is de kans groot dat u de vulling van uw dekbed beschadigd. Bij het reinigen van een dekbed is het erg belangrijk dat het dekbed genoeg ruimte heeft in de machine. Wij beschikken over grote machines. Zo kunnen wij aan u weer een schoon en fris dekbed afleveren. 

Laat uw dekbed over aan Pamba

Is uw dekbed toe aan een wasbeurt en wilt u dit overlaten een professionele stomerij met veel ervaring? Neem dan contact op met ons en plan een ophaalafspraak in. Toch liever uw dekbed zelf langsbrengen? Geen probleem! Kom gerust langs bij onze vestiging in Amsterdam-Oost.

× Whatsapp