Service: Bruidsjapon
Je moet er niet aan denken: vlekken op uw bruidsjapon. Het professioneel reinigen van een bruidsjapon is erg belangrijk. Pamba Textielreiniging besteedt deze service uit aan specialisten.

Bruidsjapon laten reinigen

Het thuis reinigen van een bruidsjapon is vrijwel onmogelijk. Een bruidsjapon kan uit veel stoffen bestaan: kant, pailletten, kraaltjes, chiffon, satijn, zijde etc. Vaak beschikt een bruidsjapon niet over een reiningslabel. In dit geval zullen wij samen met u kijken welk reinigingsproces het best past bij uw japon. Als u de bruidsjapon door ons laat reinigen, wordt de japon eerst nagekeken op beschadigingen en vlekken. Hierna zal uw bruidsjapon met zorg en ervaring gereinigd worden. 

Laat uw bruidsjapon over aan Pamba

Hoe fijn is het om uw bruidsjapon schoon in de kast te hebben hangen? Pamba Textielreiniging is een stomerij/wasserij die uw bruidsjapon laat reinigen door experts die hier gespecialiseerd in zijn. Wilt u ook uw pak laten reinigen? Plan een ophaalafspraak in! Toch liever uw bruidskleding zelf langsbrengen? Geen probleem! We zien u graag bij onze vestiging in Amsterdam-Oost.

× Whatsapp