Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Kleding laten wassen in Amsterdam

Laat uw kleding professioneel wassen door Pamba Textielreiniging in Amsterdam! Als u eenmaal onze fijne service, snelheid en topkwaliteit hebt ervaren, kunt u zich niet meer voorstellen waarom u deze keuze niet eerder hebt gemaakt. Ontdek het gemak en de flexibiliteit waarmee u onze service inschakelt.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Kleding wassen
Kleding fris en schadeloos te wassen

Uw kleding op milieuvriendelijke wijze laten wassen in Amsterdam

Kleding wassen

In onze wasserij in Amsterdam beschikken we over de meest moderne apparatuur om uw kleding fris en schadeloos te wassen. Deze apparatuur maakt het bovendien mogelijk om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Deze verbruikt weinig water en zorgt door goed gedoseerde wasmiddelen en het weglaten van fosfaten voor een vermindering van vervuild afvalwater. We zijn als bedrijf daarnaast aangesloten bij de NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers) en in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat. Al deze voordelen maakt dat al vele bedrijven, hotels en particulieren onze wasserij in Amsterdam hebben ingeschakeld voor het professioneel laten wassen van hun kleding.

Plan uw ophaalafspraak direct in of neem contact met ons op voor meer informatie

Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent: het laten wassen van uw (bedrijfs)kleding laat u over aan dé wasserij van Amsterdam! U plant uw afspraak voor textielreiniging eenvoudig bij ons in. Als u vragen heeft over onze diensten, beantwoorden wij deze graag. U bereikt ons telefonisch op 020 – 694 92 36, per whatsapp op +31 6 20 63 2218 of per e-mail via info@pamba.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

× Whatsapp