• Aangesloten bij de NETEX
  • Bezit Milieu- en kwaliteitscertificaat
  • Moderne wasapparatuur

Laat uw kleding stomen door Pamba Textielreiniging, dé betrouwbare en ervaren stomerij en wasserij van Amsterdam. Wij zijn dé aangewezen partner voor het stomen van uw kleding. Persoonlijke service en betrokkenheid met onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Ervaar het gemak van onze diensten!

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Kleding wassen
dé stomerij voor bedrijven en particulieren

Ervaar de vele voordelen van kleding stomen in onze stomerij

Kleding wassen

Het stomen van uw kleding is een goede manier om vlekken en nare luchtjes weg te halen. Kiest u ervoor om uw kleding te laten stomen in onze stomerij in Amsterdam-Oost, dan profiteert u bovendien van extra voordelen. Zo beschikken wij over moderne apparaten die de meest lastige kledingstukken chemisch reinigen. Hierbij kunt u denken aan kleding die kan krimpen, vervilten, verkleuren, maar ook moeilijk te strijken kleding. De organische vloeistoffen waarmee we uw kleding stomen, verwijderen in de meeste gevallen hardnekkige olie- en vetvlekken. Bovendien zorgt onze reinigingsvloeistof ervoor dat natuurlijke vezelmaterialen als katoen en linnen minder opzwellen. De kwaliteit blijft behouden, maar u ontvangt wel een heerlijk fris en schoon kledingstuk!

Lever uw kleding bij ons in

Door uw kleding te laten stomen in onze stomerij, maakt u een duurzame keuze. Onze wasserijservice is voor bedrijven en we kunnen grote hoeveelheden bedrijfskleding wassen en stomen. Heeft u vragen? Bel naar 020 – 694 92 36 of whatsapp naar +31 6 20 63 2218 en we helpen u graag.

Vestiging

Veemarkt 47
1019DA, Amsterdam
Openingstijden

Ma – Vr
08:00 – 17:00

Zaterdag
09:00 – 14:00

Volg ons
× Whatsapp