Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Kleding laten stomen in Amsterdam

Laat uw kleding stomen door Pamba Textielreiniging, dé betrouwbare en ervaren stomerij en wasserij van Amsterdam. Met meer dan 50 jaar ervaring en de nodige expertise is ons familiebedrijf in Amsterdam uw aangewezen partner voor het stomen van uw kleding. Persoonlijke service en betrokkenheid met onze klanten hebben we daarbij hoog in het vaandel staan. Ervaar het gemak van onze diensten!

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Kleding wassen
dé stomerij voor bedrijven en particulieren

Ervaar vele voordelen van uw kleding stomen in onze stomerij in Amsterdam

Kleding wassen

Het stomen van uw kleren is een goede manier om vlekken en nare luchtjes uit uw kleding te krijgen. Kiest u ervoor om uw kleding te laten stomen in onze stomerij in Amsterdam-Oost, dan geniet u bovendien van extra voordelen. Zo beschikken wij over moderne apparaten die de meest lastige kledingstukken chemisch reinigen, zoals kleding die kan krimpen, vervilten of verkleuren en moeilijk te strijken kleding. De organische vloeistoffen waarmee we uw kleding stomen, verwijderen in de meeste gevallen hardnekkige olie- en vetvlekken. Bovendien zorgt onze reinigingsvloeistof ervoor dat natuurlijke vezelmaterialen als katoen en linnen minder opzwellen, waardoor uw kleding niet krimpt. De kwaliteit blijft behouden, maar u ontvangt wel een heerlijk fris en schoon kledingstuk!

Lever uw kleding in of plan een ophaalmoment in

Door uw kleding te laten stomen in onze stomerij in Amsterdam, maakt u een milieuvriendelijke keuze. We maken het u bovendien graag gemakkelijk. Zo kunt u uw kleding zelf in komen leveren in onze stomerij, maar kunt u ook een ophaalafspraak inplannen. We komen de kleding dan op het gewenste moment bij u ophalen. Wist u dat u ons voor meer diensten in kunt schakelen? We bieden u bijvoorbeeld ook wasservice aan en kunnen grote hoeveelheden bedrijfskleding wassen en stomen. Heeft u vragen? Bel naar 020 – 694 92 36, whatsapp naar +31 6 20 63 2218, stuur een e-mail naar info@pamba.nl of vul het contactformulier in en we helpen u graag.

× Whatsapp