Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Gordijnen laten wassen in Amsterdam

Gordijnen wassen is een tijdrovende en vaak ook vervelende klus; daarom kunt u deze taak het best overlaten aan Pamba Textielreiniging in Amsterdam. Wij zijn een familiebedrijf dat ruim 50 jaar ervaring heeft en sinds 1990 de productie vanuit Amsterdam-Oost regelt; van gordijnen wassen tot kleding stomen en van tapijten reinigen tot dekbedden schonen. Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Vitrage wassen
dé stomerij voor uw gordijnen

Uw gordijnen laten wassen door een expert in Amsterdam

Vitrage wassen

Om uw huis fris te houden, is het belangrijk om uw gordijnen regelmatig te laten reinigen. Wij zijn een expert in textielreiniging uit Amsterdam die uw gordijnen op milieuvriendelijke wijze kan wassen. Zo zijn we een van de weinige specialisten die KWL-reiniging toepast tijdens het wassen: een reinigingsvloeistof die geen chloor bevat en ervoor zorgt dat kleuren van uw textiel behouden blijven en er minder slijtage optreedt. Voor onze milieuvriendelijke werkwijze hebben we een Milieu- en Kwaliteitscertificaat ontvangen. Wist u bovendien dat wij onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten aanbieden? Ook bedrijven en hotels kunnen onze wasserij en stomerij in Amsterdam inschakelen voor het wassen van hun gordijnen!

Profiteer van onze flexibele service

Of u nu uw gordijnen wilt laten reinigen of uw kleding wilt laten wassen; Pamba Textielreiniging in Amsterdam staat voor u klaar. We maken het u graag extra gemakkelijk met onze flexibele service. Kies ervoor om uw was bij ons in te leveren of om online een ophaalafspraak in te plannen. Bij deze laatste optie komen we uw textiel bij u ophalen op een moment dat het u schikt. Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan naar 020 – 694 92 36, whatsapp naar +31 6 20 63 2218, stuur een e-mail naar info@pamba.nl of vul het contactformulier in en we helpen u graag!

× Whatsapp