Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Linnen gordijnen
07 sep
Posted by:  Stomerij Pamba

Gordijnen en interieurtextiel

Iedereen houdt van fris gewassen en schoon textiel. Of het nu gaat om kledingbeddengoedgordijnen, vitrages of om interieurtextiel. Wassen is echter niet altijd de beste manier. Vooral gordijnen en interieurtextiel zijn vaak lastig te reinigen. Ten eerste zijn ze meestal moeilijk hanteerbaar door de grootte en/of de hoeveelheid, maar ook is het materiaal niet altijd bedoeld om met water behandeld te worden en is daarnaast het drogen een probleem.

 

Voor hotels en bedrijven, maar ook voor u als particulier, is het daarnaast geen doen om uw (bedrijfs)textiel, gordijnen en vitrages in eigen beheer te reinigen. Er zou geen tijd overblijven voor de werkzaamheden die tot de ‘corebusiness’ van deze bedrijven behoren.

Nu is de ‘corebusiness’ van Pamba Textielreiniging al meer dan 50 jaar het reinigen van onder meer bedrijfswas, gordijnen en interieurtextiel. Vanuit onze centrale productie aan de Veemarkt in Amsterdam, bedienen we talloze bedrijfsmatige klanten, met onze milieuvriendelijke reinigingsmethoden.

 

Wassen of stomen?

De stof waarvan gordijnen of ander interieurtextiel, gemaakt is, is doorslaggevend voor de manier waarop we reinigen. Een aantal stoffen, waaronder velours waar bijvoorbeeld veel verduisterende gordijnen van gemaakt zijn, worden het beste chemisch gereinigd, omdat ze erg gevoelig zijn voor water. Voor stoffen als katoen, is wassen dan vaak wel weer de beste optie. Uiteraard besteden we dan ook extra aandacht aan het goed drogen van het materiaal. Bij Pamba reinigen we ook gordijnen voorzien van een speciale verduisterende coating.

 

De mogelijkheden

Gordijnen, bedrijfstextiel en interieurtextiel halen we bij onze zakelijke klanten op. Particuliere klanten vragen we hun textiel op locatie bij ons te komen brengen. Echter kunt u ook op onze website kiezen voor de optie om uw textiel te laten ophalen en bezorgen bij u thuis. Wij zorgen er uiteraard voor dat al het textiel weer op en top schoon wordt. Als dit gewenst of nodig is, zorgen wij er – samen met een daarin gespecialiseerde partner – voor dat het textiel na reinigen (weer) brandwerend wordt gemaakt. Hiervoor ontvangt u van ons altijd een certificaat als bewijs.

 

Laat uw gordijnen en textielinterieur over aan Pamba

Heeft u interesse in de mogelijkheden van het reinigen van uw (bedrijfs)textiel door Pamba? Neem dan contact met ons op. We zijn als bedrijf aangesloten bij de brancheorganisatie voor stomerijen NETEX en zijn in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat.

× Whatsapp