Gastenwas voor hotels

Gastenwas voor hotels

Pamba Textielreiniging is er ervaren stomerij/ wasserij in Amsterdam-Oost. Veel van onze klanten zijn vijfsterrenhotels in Amsterdam. Voor hotels behandelen wij niet alleen personeelskleding, maar ook gastenwas. Geïnteresseerd in onze service? We vertellen je er graag meer over!

 

Wat kunt je van ons verwachten?

Voor 9.00 uur ingeleverd, is voor 18.00 uur terug. Eventueel kunnen er altijd afspraken gemaakt worden dat de gastenwas later ingeleverd kan worden. Verder is er bij ons ook altijd nog de mogelijkheid voor spoedservice. Wij begrijpen dat hotels een volledige service willen bieden aan hun gasten. Wij zullen dan ook altijd zoeken en meedenken over oplossingen.

 

Het proces van gastenwas voor hotels

De eisen van gastenwas zijn bij ons hoog. Wij willen graag onze klanten tevreden stellen zodat zij de was met trots kunnen afleveren aan de gast. Bij binnenkomst van de gastenwas nummeren wij eerst de kleding (zodat aan het einde van de dag alle gastenwas weer terecht komt bij de juiste gast), kijken de zakken na en kijken we welk wasproces het beste past bij het kledingstuk. Wij leveren de frisse kleding af in hoteldozen en hangkleding op hangers. Je kan altijd in overleg met ons kijken naar anderen mogelijkheden.

 

Certificaat

Verder zijn wij in bezit van een Milieu- en Kwaliteitscertificaat en zijn we aangesloten bij de brancheorganisatie NETEX. Hierdoor heb je meer zekerheid dat je een betrouwbare dienst afneemt die van topkwaliteit is.

 

Laat de gastenwas van jouw hotel over aan Pamba!

Pamba Textielreiniging is gespecialiseerd in het reinigen van gastenwas van vijfsterrenhotels. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op of neem een kijkje op onze zakelijke pagina. We staan altijd voor je klaar!

cashmere laten reinigen

Cashmere laten reinigen

Cashmere staat bekend om zijn zachtheid en luxueuze uitstraling. Bij Pamba Textielreiniging begrijpen we als geen ander de waarde van deze luxe stof. Daarom bieden wij een speciaal reinigingsproces dat is afgestemd op de unieke behoeften van cashmere. Wil jij je cashmere kledingstuk laten

Lees meer
Samenwerking 1/OFF Paris (re)made

Samenwerking 1/OFF Paris

Deze week zijn wij opnieuw met veel plezier een samenwerking aangegaan met met 1/OFF Paris (re)made. 1/OFF is een modelabel waar het recyclen van kleding centraal staat. De visie van dit innovatieve bedrijf is dat modeartikelen niet langer wegwerpbaar zijn, maar onderdeel uitmaken van een

Lees meer
× Whatsapp