Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

21 nov
Posted by:  Stomerij Pamba

Gastenwas voor hotels

Pamba Textielreiniging is er ervaren stomerij/ wasserij in Amsterdam-Oost. Veel van onze klanten zijn vijfsterrenhotels in Amsterdam. Voor hotels behandelen wij niet alleen personeelskleding, maar ook gastenwas. Geïnteresseerd in onze service? We vertellen u er graag meer over!

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Voor 9.00 uur ingeleverd, is voor 18.00 uur terug. Eventueel kunnen er altijd afspraken gemaakt worden dat de gastenwas later ingeleverd kan worden. Verder is er bij ons ook altijd nog de mogelijkheid voor spoedservice. Wij begrijpen dat hotels een volledige service willen bieden aan hun gasten. Wij zullen dan ook altijd zoeken en meedenken over oplossingen.

 

Het proces van de gastenwas

De eisen van gastenwas zijn bij ons hoog. Wij willen graag onze klanten tevreden stellen zodat zij de was met trots kunnen afleveren aan de gast. Bij binnenkomst van de gastenwas nummeren wij eerst de kleding (zodat aan het einde van de dag alle gastenwas weer terecht komt bij de juiste gast), kijken de zakken na en kijken we welk wasproces het beste past bij het kledingstuk. Wij leveren de frisse kleding af in hoteldozen en hangkleding op hangers. U kan altijd in overleg met ons kijken naar anderen mogelijkheden.

 

Certificaat

Verder zijn wij in bezit van een Milieu- en Kwaliteitscertificaat en zijn we aangesloten bij de brancheorganisatie NETEX. Hierdoor heeft u meer zekerheid dat u een betrouwbare dienst afneemt die van topkwaliteit is.

 

Laat de gastenwas van uw hotel over aan Pamba!

Pamba Textielreiniging is gespecialiseerd in het reinigen van gastenwas van vijfsterrenhotels. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op of neem een kijkje op onze zakelijke pagina. We staan altijd voor u klaar!

× Whatsapp