Elektrische voertuigen voor een groenere toekomst

zwarte elektrische MAN bus geparkeerd voor de deur bij een bedrijfspand

Bij Pamba gaan wij ook mee met de tijd en zijn we bezig met het investeren in duurzame technieken en materialen. Zo rijden wij tegenwoordig in elektrische voertuigen rond voor het ophalen en afleveren van de was.

Welke maatregelen zijn getroffen?

Ten eerste hebben we geïnvesteerd in energiebesparende apparatuur en technologieën in de wasserij. Dit betekent dat er minder energie verbruikt wordt tijdens het wassen, drogen en strijken van kleding en textiel. Een win-win situatie: minder energieverbruik én schone kleding!

Verder maken wij al een langere tijd gebruik van elektrische bussen. Onze elektrische bussen zorgen ervoor dat er geen schadelijke uitstoot vrijkomt tijdens het transporteren van de was. Dit draagt bij aan een schonere lucht in de stad en vermindert de impact op ons klimaat. Naast het verminderen van schadelijke uitstoot, zijn elektrische bussen ook veel stiller dan traditionele dieselbussen. Geen ronkende motoren meer die je ’s ochtends vroeg uit je slaap halen.

Ook hebben een nieuw vervoersmiddel ingezet: een elektrische bakfiets. Door deze innovatieve stap kunnen wij de verkeersbeperkingen omzeilen en op tijd wasgoed ophalen en bezorgen bij onze klanten.
Pamba blijft zich inzetten voor zowel uitmuntende service als milieubewuste praktijken, en de inzet van de elektrische bakfiets illustreert onze voortdurende toewijding aan innovatie en duurzaamheid in textielreiniging.

Schonere en betere toekomst

Laten we niet vergeten dat duurzaamheid niet alleen draait om het gebruik van elektrische voertuigen, maar ook om bewustwording en verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen gedrag. Daarom hebben wij bij Pamba deze maatregelen genomen om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Met ons gebruik van elektrische voertuigen en andere milieubewuste maatregelen dragen we bij aan het creëren van een schonere en betere toekomst. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Neem dus contact met ons op als je op zoek bent naar een betrouwbare en innovatieve wasserij en stomerij in Amsterdam.

cashmere laten reinigen

Cashmere laten reinigen

Cashmere staat bekend om zijn zachtheid en luxueuze uitstraling. Bij Pamba Textielreiniging begrijpen we als geen ander de waarde van deze luxe stof. Daarom bieden wij een speciaal reinigingsproces dat is afgestemd op de unieke behoeften van cashmere. Wil jij je cashmere kledingstuk laten

Lees meer
Samenwerking 1/OFF Paris (re)made

Samenwerking 1/OFF Paris

Deze week zijn wij opnieuw met veel plezier een samenwerking aangegaan met met 1/OFF Paris (re)made. 1/OFF is een modelabel waar het recyclen van kleding centraal staat. De visie van dit innovatieve bedrijf is dat modeartikelen niet langer wegwerpbaar zijn, maar onderdeel uitmaken van een

Lees meer
× Whatsapp