Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

zwarte elektrische MAN bus geparkeerd voor de deur bij een bedrijfspand
06 okt
Posted by:  Stomerij Pamba

Elektrische bussen voor een groenere toekomst

Bij Pamba gaan wij ook mee met de tijd. En zijn we bezig met het investeren in duurzame technieken en materialen. Zo rijden wij tegenwoordig in elektrische bussen rond voor het ophalen en afleveren van de was.

 

Voordelen elektrische bussen

Laten we eens kijken naar de voordelen van deze groene keuze. Ten eerste zorgen elektrische bussen ervoor dat er geen schadelijke uitstoot vrijkomt tijdens het transporteren van de was. Dit draagt bij aan een schonere lucht en vermindert de impact op ons klimaat.

Naast het verminderen van schadelijke uitstoot, zijn elektrische bussen ook veel stiller dan traditionele dieselbussen. Geen ronkende motoren meer die je ’s ochtends vroeg uit je slaap halen.

Maar laten we niet vergeten dat duurzaamheid niet alleen draait om het gebruik van elektrische voertuigen, maar ook om bewustwording en verantwoordelijkheid nemen voor ons eigen gedrag. Daarom hebben wij bij Pamba een aantal maatregelen genomen om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Welke maatregelen getroffen?

Ten eerste hebben we geïnvesteerd in energiebesparende apparatuur en technologieën in de wasserij. Dit betekent dat er minder energie verbruikt wordt tijdens het wassen, drogen en strijken van kleding en textiel. Een win-win situatie: minder energieverbruik én schone kleding!

Met ons gebruik van elektrische bussen en andere milieubewuste maatregelen dragen we bij aan het creëren van een schonere en betere toekomst. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Neem dus contact met ons op als u op zoek bent naar een betrouwbare wasserij en stomerij in Amsterdam.

× Whatsapp