• Aangesloten bij de NETEX
  • Bezit Milieu- en kwaliteitscertificaat
  • Moderne wasapparatuur

U laat uw bedrijfskleding op een milieuvriendelijk en duurzame wijze reinigen door onze professionele stomerij in Amsterdam. Pamba Textielreiniging reinigt vakkundig alle textiel voor diverse bedrijven. Uw textiel wordt door onze specialisten op een zorgvuldige en grondige wijze gewassen zodat de textielwaren weer zo goed als nieuw zijn.

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Kleding wassen
Frisse uitstraling voor het personeel

Een duurzame en milieuvriendelijke behandeling door onze stomerij

Kleding wassen

Dankzij de unieke reinigingsmethoden die onze experts hanteren, weet u zeker dat uw textiel in goede handen is. Uw wasgoed wordt namelijk altijd op een duurzame en milieuvriendelijke manier gereinigd zonder dat de effectiviteit van het wassen hierbij verloren gaat. Wij gebruiken speciale reinigingsvloeistoffen zonder chloor. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw textiel, zoals uw vitrages, gordijnen of kleding. Ook helpen wij graag bedrijven en hotels met het reinigen van bedrijfskleding en gastenwas. Door onze manier van reinigen zijn wij in het bezit van een Milieu- en Kwaliteitscertificaat. Daarnaast zorgt het professioneel reinigen bij aan de levensduur van uw kleding.

Ontdek wat onze service voor u kan betekenen

Bent u benieuwd naar de diverse diensten waarvoor u terechtkunt bij onze stomerij en wasserij? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 020 – 694 92 36 of ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u als stomerij in Amsterdam graag met het verzorgen van een duurzame en milieuvriendelijke reiniging van uw textiel.

Vestiging

Veemarkt 47
1019DA, Amsterdam
Openingstijden

Ma – Vr
08:00 – 17:00

Zaterdag
09:00 – 14:00

Volg ons
× Whatsapp