Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam

Dekbedden laten wassen in Amsterdam

Geniet weer van frisse dekbedden door deze professioneel te laten wassen door Pamba Textielreiniging in Amsterdam. Als familiebedrijf hebben we meer dan 50 jaar ervaring, waardoor we de nodige expertise hebben opgebouwd in ons vakgebied. We staan graag voor u klaar met persoonlijke en betrokken service. Ontdek hoe we u van dienst kunnen zijn!

+ 0
Hotelklanten in Amsterdam
+ 4000
Overhemden maandelijks gestreken
+ 100
Gasten voorzien van schone was elke maand
Vitrage wassen
dé stomerij voor uw dekbedden

Laat uw dekbedden fris en op milieuvriendelijke wijze wassen bij ons in Amsterdam

Vitrage wassen

Wat is nu lekkerder dan een fris gewassen dekbed? Het zelf wassen van uw dekbedden kan echter een vervelende en tijdrovende klus zijn; reden waarom we u hier bij Pamba Textielreiniging in Amsterdam graag bij helpen. Wij zijn een wasserij en stomerij die zeer milieuvriendelijk te werk gaat. Zo zijn we een van de weinige wasserijen die KWL-reiniging toepast: een reinigingsmiddel zonder chloor dat zorgt voor minder slijtage. Onze milieuvriendelijke werkwijze maakt dat we over een Milieu- en Kwaliteitscertificaat bezitten. Bovendien zijn we als bedrijf lid van NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers). Wist u daarnaast dat u bij ons in Amsterdam-Oost niet alleen terechtkunt voor het wassen van uw dekbedden, maar voor meer diensten? Zo helpen we u onder andere graag met:

Maak het uzelf gemakkelijk

We maken het u als stomerij en wasserij in Amsterdam graag extra gemakkelijk bij het wassen van uw dekbedden. Zo kunt u uw textiel bij ons komen inleveren, maar kunt u ook een ophaalafspraak inplannen waarbij we uw beddengoed op het door u gewenste tijdstip komen ophalen. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar 020 – 694 92 36, whatsapp naar +31 6 20 63 2218, stuur een e-mail naar info@pamba.nl of vul het contactformulier in. Ook als u bedrijfsmatig vaker en een grotere hoeveelheid textiel door ons wilt laten reinigen, bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

× Whatsapp