Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Bedrijfsauto Pamba
29 jun
Posted by:  Stomerij Pamba

Dé stomerij voor uw bedrijfskleding in Amsterdam

(Bedrijfs)kleding goed onderhouden is erg belangrijk als u wilt dat uw kleding mooi blijft en lang meegaat. Dat betekent dat kledingstukken niet altijd gebaat zijn bij regelmatige wasbeurten, het maakt ze vaal of afgewassen, soms krimpen ze en lang niet alle vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door het stomen (chemisch reinigen) worden kledingstukken op een andere manier gereinigd dan met water en wasmiddel. Bij stomen wordt namelijk gebruikgemaakt van vloeistoffen die vuil en vlekken, zoals olie en vet, veelal verwijderen.

 

Milieuvriendelijk

Door deze andere manier van reinigen behouden natuurlijke vezels, maar ook stoffen als polyester, hun oorspronkelijke vorm en kleur. Dit gebeurt met producten die minder schadelijk zijn voor het milieu dan producten die door de particulier gebruikt worden. De (bedrijfs)kleding wordt altijd met zorg behandeld en u heeft er geen omkijken naar. U hoeft het alleen nog maar terug in de kast te hangen of te leggen. Maakt u gebruik van onze haal-/brengservice? Dan halen we al uw (bedrijfs)kleding op en bezorgen we die ook weer bij u op het bedrijf.

 

Waarom stomen?

Thuis, maar ook op de werkvloer, wil dit niet altijd lukken, maar een professionele stomerij krijgt de meeste vlekken en geurtjes doorgaans zonder problemen uit alle soorten kleding. Weggooien is dus in de meeste gevallen niet nodig, als u denkt dat bepaalde vlekken niet meer uit uw kleding gaan, heeft u het mis. Wij lossen het in het merendeel van de gevallen prima voor u op.

Grote items, zoals gordijnen, tapijten, hoezen en dekbedden zijn in een wasmachine moeilijk te reinigen. Onze vakmensen nemen deze dienst graag van u over.

Naast het gemak van het niet zelf hoeven wassen, strijken en vouwen, blijft kleding die gestoomd is veel langer mooi. De kleuren blijven langer bewaard en kunt u dus een langere tijd genieten van uw kleding.

 

De service van Pamba

Bij Pamba Textielreiniging in Amsterdam halen en brengen we al uw (bedrijfs)kleding. Of u nu al uw bedrijfskleding door ons wilt laten stomen of wilt laten wassen. We leveren 100% service tegen een zeer acceptabele prijs. Uw kleding blijft als nieuw en u bespaart veel tijd, die u aan andere zaken kunt besteden omdat u niet zelf hoeft te wassen, te strijken en te vouwen.

 

Uw dienstkleding laten reinigen door Pamba?

Uw kleding laten stomen of wassen in de omgeving van Amsterdam? Bij Pamba Textielreiniging kunt u rekenen op de allerbeste service! Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in!

× Whatsapp