Cashmere laten reinigen

cashmere laten reinigen

Cashmere staat bekend om zijn zachtheid en luxueuze uitstraling. Bij Pamba Textielreiniging begrijpen we als geen ander de waarde van deze luxe stof. Daarom bieden wij een speciaal reinigingsproces dat is afgestemd op de unieke behoeften van cashmere. Wil jij je cashmere kledingstuk laten reinigen, maar tegelijkertijd de prachtige staat behouden? Ontdek waarom cashmere laten reinigen bij Pamba een verstandige keuze is!

 

Waarom is het belangrijk om cashmere te reinigen ?

Het reinigen van cashmere is van cruciaal belang voor verschillende aspecten: hygiëne, vermindering van stofslijtage en het behoud van zachtheid.

Regelmatig reiniging van cashmere is niet alleen erg belangrijk voor het verwijderen van vlekken en onaangename geurtjes, maar draagt ook bij aan de levensduur. Door reiniging van cashmere worden de vezels goed verzorgd tegen slijtage en het behouden van zachtheid. Zo behoud je de pracht van cashmere! Wanneer vuil en oliën zich namelijk ophopen, verstijft de stof en verliest het de zachtheid van cashmere.

 

Tips voor het onderhouden van cashmere

De luxueuze stof cashmere vraagt om een speciaal reinigingsproces. Pamba geeft je graag enkele tips om de sierlijkheid van cashmere te behouden.

 

Reinig cashmere regelmatig 

Reinig cashmere na ongeveer 3 of 4 keer dragen. De sierlijkheid van de stof wordt het beste behouden door reiniging. Vaak wordt aangeraden cashmere met de hand te reinigen, maar bekijk altijd eerst even het waslabel in het kledingstuk. Verder is het belangrijk dat tussen het dragen door het kledingstuk even laat “luchten”. Dit kan gewoon op een kledinghanger.

 

Verwijderen van pluisjes

Soms kan het voorkomen dat je na het reinigen van cashmere pluisjes ziet op de stof. Het is van belang deze met aandacht te verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een ontpiller. 

 

Gebruik een wasnetje

Maak tijdens het reinigen van cashmere gebruik van een wasnetje. Door het gebruik van een wasnetje voorkom je de kans op beschadiging van cashmere. Cashmere en andere kledingstukken blijven namelijk zo gescheiden.

 

Schakel de hulp van Pamba in!

Of het nu gaat om je favoriete trui, sjaal of deken, onze aandacht gaat verder dan alleen reiniging; het is een belofte om de waarde van jouw cashmere te behouden.

Bij Pamba Textielreiniging staan we garant voor een service die niet alleen professioneel is, maar ook voor een duurzaam aanpak. Laat ons je helpen om de sierlijkheid van je cashmere te behouden, zodat jij zo lang mogelijk kunt genieten van deze prachtige kledingstukken. Neem gerust contact op! 

Samenwerking 1/OFF Paris (re)made

Samenwerking 1/OFF Paris

Deze week zijn wij opnieuw met veel plezier een samenwerking aangegaan met met 1/OFF Paris (re)made. 1/OFF is een modelabel waar het recyclen van kleding centraal staat. De visie van dit innovatieve bedrijf is dat modeartikelen niet langer wegwerpbaar zijn, maar onderdeel uitmaken van een

Lees meer
zwarte elektrische MAN bus geparkeerd voor de deur bij een bedrijfspand

Elektrische voertuigen voor een groenere toekomst

Bij Pamba gaan wij ook mee met de tijd en zijn we bezig met het investeren in duurzame technieken en materialen. Zo rijden wij tegenwoordig in elektrische voertuigen rond voor het ophalen en afleveren van de was. Welke maatregelen zijn getroffen? Ten eerste hebben

Lees meer
× Whatsapp