Veemarkt 47, Amsterdam
Neem contact met ons op:
Neem contact met ons op:
Veemarkt 47, Amsterdam
Home / Single Post

Single Post

Witte was
06 jan
Posted by:  Stomerij Pamba

Bedrijfskleding: weer fris het nieuwe jaar in

We zijn net het nieuwe jaar ingegaan en velen van ons maken goede voornemens, misschien u ook wel. Misschien denkt u erover na dat uw bedrijfskleding aan een wasbeurt toe is en stelt u zich voor hoe uw werknemers 2020 beginnen in fris gewassen of gestoomde bedrijfskleding. Het realiseren van dit goede voornemen is niet zo moeilijk, lees hier hoe u dat doet en waarom frisse, schone bedrijfskleding zo belangrijk is.

Waarom uw kleding professioneel laten wassen?

Uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Of ze nu zichtbaar zijn voor anderen of achter de schermen hun werk doen, als zij er goed gekleed en fris uitzien, straalt dat effect af op uw hele organisatie. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan de gezondheid en de tevredenheid van uw mensen op de werkvloer. Nu kunt u natuurlijk een eigen wasmachine aanschaffen en uw was zelf (laten) reinigen, maar wist u dat als u uw was professioneel laat reinigen dat tot vijf keer milieuvriendelijker en tot drie keer energiezuiniger gebeurt? Hiermee kunt u zelfs tot 67% energie besparen. Naast een besparing op de arbeidskosten van iemand die de was zal moeten doen een reden temeer om het reinigen van uw bedrijfskleding uit te besteden.

Wat zijn de voordelen?

We zeiden het al; uw werknemers zijn het visitekaartje van uw bedrijf en met schone frisse kleding laat u direct een professionele indruk achter bij uw klanten – of uw bedrijf nu werkzaam is in de automotive, in de horeca of in de voedingsindustrie. Eisen aan hygiëne en (voedsel)veiligheid worden steeds strenger en het wordt steeds belangrijker dat uw medewerkers altijd gekleed gaan volgens de in de branches geldende hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Hier hoort uiteraard schone, frisse en ook veilige kleding bij. Als u voor het nieuwe jaar uw bedrijfskleding professioneel wilt laten reinigen, denk dan eens aan Pamba Textielreiniging in Amsterdam. Bij ons kunt u, afhankelijk van de eigenschappen van het textiel, uw bedrijfskleding laten stomen of wassen. Ieder kledingstuk vraagt om een speciale behandeling met de juiste apparatuur, de goede watertemperatuur en de juiste dosering van reinigingsmiddel. Alles heeft invloed op de duurzaamheid van uw textiel, zelfs de manier van mangelen en drogen spelen hierbij een rol. Bij Pamba hebben we al meer dan 45 jaar ervaring waardoor we u kunnen garanderen dat uw medewerkers in uw schone bedrijfskleding fris en blij aan het nieuwe jaar beginnen

× Whatsapp