Bedrijfskleding: weer fris het nieuwe jaar in

Witte was

We zijn net het nieuwe jaar ingegaan en velen van ons maken goede voornemens, misschien jij ook wel. Misschien denk je erover na dat jouw bedrijfskleding aan een wasbeurt toe is en stel je zich voor hoe jouw werknemers 2020 beginnen in fris gewassen of gestoomde bedrijfskleding. Het realiseren van dit goede voornemen is niet zo moeilijk, lees hier hoe je dat doet en waarom frisse, schone bedrijfskleding zo belangrijk is.

 

Waarom jouw kleding professioneel laten wassen?

Jouw werknemers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Of ze nu zichtbaar zijn voor anderen of achter de schermen hun werk doen, als zij er goed gekleed en fris uitzien, straalt dat effect af op de hele organisatie. Daarnaast draagt het ook nog eens bij aan de gezondheid en de tevredenheid van jouw mensen op de werkvloer. Nu kun je natuurlijk een eigen wasmachine aanschaffen en zelf de was (laten) reinigen, maar wist je dat als je de was professioneel laat reinigen dat tot vijf keer milieuvriendelijker en tot drie keer energiezuiniger gebeurt? Hiermee kun je zelfs tot 67% energie besparen. Naast een besparing op de arbeidskosten van iemand die de was zal moeten doen een reden temeer om het reinigen van jouw bedrijfskleding uit te besteden.

 

Wat zijn de voordelen?

We zeiden het al; jouw werknemers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf en met schone frisse kleding laat je direct een professionele indruk achter bij de klanten – of jouw bedrijf nu werkzaam is in de automotive, in de horeca of in de voedingsindustrie. Eisen aan hygiëne en (voedsel)veiligheid worden steeds strenger en het wordt steeds belangrijker dat jouw medewerkers altijd gekleed gaan volgens de in de branches geldende hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Hier hoort uiteraard schone, frisse en ook veilige kleding bij. Als je voor het nieuwe jaar de bedrijfskleding professioneel wilt laten reinigen, denk dan eens aan Pamba Textielreiniging in Amsterdam. Bij ons kunt je, afhankelijk van de eigenschappen van het textiel, de bedrijfskleding laten stomen of wassen. Ieder kledingstuk vraagt om een speciale behandeling met de juiste apparatuur, de goede watertemperatuur en de juiste dosering van reinigingsmiddel.

Alles heeft invloed op de duurzaamheid van jouw textiel, zelfs de manier van mangelen en drogen spelen hierbij een rol. Bij Pamba hebben we al meer dan 45 jaar ervaring waardoor we je kunnen garanderen dat jouw medewerkers in schone bedrijfskleding fris en blij aan het nieuwe jaar beginnen.

cashmere laten reinigen

Cashmere laten reinigen

Cashmere staat bekend om zijn zachtheid en luxueuze uitstraling. Bij Pamba Textielreiniging begrijpen we als geen ander de waarde van deze luxe stof. Daarom bieden wij een speciaal reinigingsproces dat is afgestemd op de unieke behoeften van cashmere. Wil jij je cashmere kledingstuk laten

Lees meer
Samenwerking 1/OFF Paris (re)made

Samenwerking 1/OFF Paris

Deze week zijn wij opnieuw met veel plezier een samenwerking aangegaan met met 1/OFF Paris (re)made. 1/OFF is een modelabel waar het recyclen van kleding centraal staat. De visie van dit innovatieve bedrijf is dat modeartikelen niet langer wegwerpbaar zijn, maar onderdeel uitmaken van een

Lees meer
× Whatsapp