Zakelijk

Bedrijfsmatige relaties

Zakelijk

U bent op zoek naar een betrouwbare partner waar u uw bedrijfskleding kunt laten reinigen in Amsterdam? Een stomerijservice waarbij uw bedrijfskleding in goede handen is, die servicegericht is en borg staat voor kwaliteit? Dan kunt u altijd bij Pamba Textielreiniging terecht! Wij hebben de nodige expertise opgebouwd. Persoonlijk contact en betrokken zijn bij onze klanten, staat bij ons hoog in het vaandel.

Bedrijfskleding reinigen

Als stomerij hebben we jarenlange ervaring op het gebied van KWL-reiniging. Hiermee zijn we een van de weinige stomerijen in Amsterdam. Bij het reinigen met deze reinigingsvloeistof wordt er geen chloor gebruikt. Ook zorgt deze stomerijservice voor beter kleurresultaat en minder slijtage van uw bedrijfskleding. Bij de reiniging met KWL wordt onder andere het koelwater opgevangen en volledig hergebruikt in onze wasserij. Onze wasserij en stomerij is voorzien van moderne was- en afwerkapparatuur. Hierdoor leveren wij een uitstekend product met een goede prijs-kwaliteitverhouding aan bedrijven.

Voor ondernemingen in Amsterdam

In onze wasserij reinigen we de kleding van onze klanten met onze stomerijservice. Hiervoor hebben we twee reinigingsprocessen: chemisch reinigen (stomerij) en natwassen. Het reinigen van personeels- en gastenwas van hotels, koks- en bedrijfskleding, theaterkleding, gordijnen, interieurtextiel en tafellinnen vormt een groot deel van onze dagelijkse werkzaamheden. Onze klantenkring bestaat uit verscheidene gerenommeerde 4- en 5 sterren hotels, muziek-, theater- en toneelinstellingen en andere bedrijfsmatige klanten. Ook voor andere stomerijen en/of depots verzorgen wij deze diensten. Doordat wij onze logistiek in eigen beheer hebben, kunnen wij u maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid bieden. Wij zijn goed bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Gecertificeerd en aangesloten
bij de NETEX

Pamba Textielreiniging is aangesloten bij de NETEX (Nederlandse Vereniging van Textielreinigers; de brancheorganisatie voor stomerijen). Ook zijn we in het bezit van het Milieu- en Kwaliteitscertificaat. Dit betekent dat we voldoen aan de vastgestelde milieuvoorschriften. Hierdoor zijn de klanten van onze stomerijservice verzekerd van het milieuvriendelijk wassen, stomen en reinigen van hun bedrijfskleding.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u graag uw bedrijfskleding laten reinigen bij een ervaren wasserij en stomerij? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 020 – 694 92 36 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. 

Vestiging

Veemarkt 47
1019DA, Amsterdam
Openingstijden

Ma – Vr
08:00 – 16:00

Zaterdag
09:00 – 14:00

Volg ons

Pamba Textielreiniging B.V.

Kvk: 33226180 te Amsterdam

BTW: NL008421195B01

 

Maandag:      08:00–16:00
Dinsdag:        08:00–16:00
Woensdag:    08:00–16:00
Donderdag:   08:00–16:00
Vrijdag:          08:00–16:00
Zaterdag:       08:00–14:00
Zondag:         Gesloten

  • © 2024 Pamba Textielreiniging B.V. All Rights Reserved.
× Whatsapp