Bedrijfskleding laten reinigen

Bedrijfskleding laten reinigen

(Bedrijfs)kleding goed onderhouden is erg belangrijk als je wil dat de kleding mooi blijft en lang meegaat. Dat betekent dat kledingstukken niet altijd gebaat zijn bij regelmatige wasbeurten, het maakt ze vaal of afgewassen, soms krimpen ze en lang niet alle vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door het stomen (chemisch reinigen) worden kledingstukken op een andere manier gereinigd dan met water en wasmiddel. Bij stomen wordt namelijk gebruikgemaakt van vloeistoffen die vuil en vlekken, zoals olie en vet, veelal verwijderen. Ontdek waarom het een goede keuze is om je bedrijfskleding te laten reinigen bij Pamba! 

 

Milieuvriendelijke reiniging

Door deze andere manier van reinigen behouden natuurlijke vezels, maar ook stoffen als polyester, hun oorspronkelijke vorm en kleur. Dit gebeurt met producten die minder schadelijk zijn voor het milieu dan producten die door de particulier gebruikt worden. De (bedrijfs)kleding wordt altijd met zorg behandeld en je hebt er geen omkijken naar. Je hoeft het alleen nog maar terug in de kast te hangen of te leggen. Maak je gebruik van onze haal-/brengservice? Dan halen we al jouw (bedrijfs)kleding op en bezorgen we die ook weer bij je op het bedrijf.

 

Waarom stomen?

Thuis, maar ook op de werkvloer, wil dit niet altijd lukken, maar een professionele stomerij krijgt de meeste vlekken en geurtjes doorgaans zonder problemen uit alle soorten kleding. Weggooien is dus in de meeste gevallen niet nodig, als je denkt dat bepaalde vlekken niet meer uit jouw kleding gaan, heb je het mis. Wij lossen het in het merendeel van de gevallen prima voor je op.

Grote items, zoals gordijnen, tapijten, hoezen en dekbedden zijn in een wasmachine moeilijk te reinigen. Onze vakmensen nemen deze dienst graag van je over.

Naast het gemak van het niet zelf hoeven wassen, strijken en vouwen, blijft kleding die gestoomd is veel langer mooi. De kleuren blijven langer bewaard en kun je dus een langere tijd genieten van jouw kleding.

 

De service van Pamba

Bij Pamba Textielreiniging in Amsterdam halen en brengen we al jouw (bedrijfs)kleding. Of je nu al jouw bedrijfskleding door ons wilt laten stomen of wilt laten wassen. We leveren 100% service tegen een zeer acceptabele prijs. Jouw kleding blijft als nieuw en je bespaart veel tijd, die je aan andere zaken kunt besteden omdat je niet zelf hoeft te wassen, te strijken en te vouwen.

 

Dienstkleding laten reinigen door Pamba?

Bedrijfskleding laten reinigen in de omgeving van Amsterdam? Bij Pamba Textielreiniging kun je rekenen op de allerbeste service! Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in!

cashmere laten reinigen

Cashmere laten reinigen

Cashmere staat bekend om zijn zachtheid en luxueuze uitstraling. Bij Pamba Textielreiniging begrijpen we als geen ander de waarde van deze luxe stof. Daarom bieden wij een speciaal reinigingsproces dat is afgestemd op de unieke behoeften van cashmere. Wil jij je cashmere kledingstuk laten

Lees meer
Samenwerking 1/OFF Paris (re)made

Samenwerking 1/OFF Paris

Deze week zijn wij opnieuw met veel plezier een samenwerking aangegaan met met 1/OFF Paris (re)made. 1/OFF is een modelabel waar het recyclen van kleding centraal staat. De visie van dit innovatieve bedrijf is dat modeartikelen niet langer wegwerpbaar zijn, maar onderdeel uitmaken van een

Lees meer
× Whatsapp